Rüyada bahçe sulayan birini görmek

Rüyada bahçe sulayan birini görmek çocuk sahibi olunacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada bahçe sulayan birini gördüyseniz:

  • Kendinizi herzamankinden yalnız hissediyor olabilirsiniz.

Rüyada sulanmış bahçe görmek imkânların günden güne azalacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına delalet eder.

Rüyada bahçe su görmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçeden su çıktığını görmek ilim irfan öğreneceğine, kurulu düzeni olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin bahçesinde su görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bahçe sulayan birini görmek yeni bir arkadaş ortamına girileceğine ve çok zorluk getirecek ve kişinin üzülmesine sebep olacak bir işin hızlı bir şekilde aşılacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına delalet eder.

Rüyada su dolu bahçe görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına inanılır.

Rüyada bahçe ve su görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyla bahçe sulamak derdin sona ereceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments