Rüyada yeni elbise ve ayakkabı görmek

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı görmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına, güzel günler yaşayacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine işarettir.

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı gördüyseniz:

  • İlginç davranışlar içerisine giren kişiler sizi şaşırtabilir.

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı görmek üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, ancak yılmayacağına işaret eder.

Rüyada yeni elbise ve ayakkabı giymek ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada yeni elbise vermek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına işaret eder.

Rüyada yeni elbiseler satın almak zararların yakında telafi edileceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine yorulur.

Rüyada yeni beyaz elbise giymek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yeni bir elbise giymek kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına, yüzünün gülmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada yeni elbiselere bakmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil yeni elbise giymek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments