Rüyada bahçede lale görmek

Rüyada bahçede lale görmek parasını ve işini kaybedeceğine, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada bahçede lale gördüyseniz:

  • Bazı fırsat ya da talepleri geri çevirmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada bahçede lale görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı lale bahçesi görmek terfi edeceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz lale bahçesi görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada sarı lale bahçesi görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada lale ağacı görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada lale resmi görmek amacına ulaşabileceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil lale görmek elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada rengarenk lale görmek uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına, çok hatalı çalışmalara gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments