Rüyada yeni doğan balık görmek

Rüyada yeni doğan balık görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada yeni doğan balık gördüyseniz:

  • İlgilendiğiniz kişi sizden haber bekliyor.

Rüyada yeni doğan balık görmek bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğan kedi görmek kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeni doğan bebeği dişli görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yeni doğan çocuğunun olduğunu görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğan bir kardeş görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına işarettir.

Rüyada yeni doğan buzağı görmek o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine yorulur.

Rüyada yeni doğan bebeğin büyüdüğünü görmek biraz olsun hafifleyeceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına delalettir.

Rüyada yeni doğan kardeş görmek arzu ve isteklerine kavuşacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments