Rüyada yeni çanta satın almak

Rüyada yeni çanta satın almak rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, boş kuruntularla uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni çanta satın almak gördüyseniz:

  • Bir alım için bir dosta arkanızı dönüyorsunuz.

Rüyada yeni çanta satın almak hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi çanta satın almak makam sahibi olacağına, yükseleceğine, stresten uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada yeşil çanta satın almak mal ve para biriktireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına delalet eder.

Rüyada siyah çanta satın almak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet eder.

Rüyada bayan çantası satın almak ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, kötü günler görüleceğine delalettir.

Rüyada sırt çantası satın almak muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi çanta satın almak maneviyatını daha ön planda tutacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz çanta satın almak yiyip içeceğine, helal ekmek yeneceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments