Rüyada yeni bir ülke görmek

Rüyada yeni bir ülke görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına, imkânlarının çoğalacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına işaret eder.

Rüyada yeni bir ülke gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemekten çekinmeyin, yetenekleriniz izleyenleri şaşırtabilir.

Rüyada yeni bir ülkeye gitmek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, tüm dileklerin tutacağına inanılır.

Rüyada yeni bir ülke görmek yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına işarettir.

Rüyada uzak ülkeye gitmek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir ülkeye kaçmak rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada başka ülkeye gitmek gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada hindistan ülkesini görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek iç sıkıntınızın azalacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments