Rüyada yeni bina inşaatı görmek

Rüyada yeni bina inşaatı görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Rüyada yeni bina inşaatı gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Rüyada yeni bina inşaatı görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bina inşaatı görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına inanılır.

Rüyada inşaatlı bina görmek eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada inşaat halinde bina görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bina inşaatı görmek sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada inşaat halinde yüksek binalar görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada inşaat bina görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni inşaat görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments