Rüyada yeni alyans takmak

Rüyada yeni alyans takmak sorunların aşılacağına, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, işlerinin gerileyeceğine, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni alyans takmak gördüyseniz:

  • Belli konularda atılan adımlar durumun gerçek pozisyonuyla bağdaşmayabilir.

Rüyada yeni alyans takmak refah içinde yaşayacağına, atılan adımların zarar vereceğine rivayet eder.

Rüyada geniş alyans takmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada alyans yüzük takmak nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının alyansını takmak kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırlanta alyans takmak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iki tane alyans takmak makam ve rızık sağlayacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada parmağa alyans takmak kasasının ağırlaşacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çelik alyans takmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments