Rüyada yeni alınan ev görmek

Rüyada yeni alınan ev görmek hayatının zaferlerle dolacağına, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, malında azalmaya işarettir.

Rüyada yeni alınan ev gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada yeni alınmış ev görmek mutluluğunun da artacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine inanılır.

Rüyada yeni alınan ev görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, berekete ve zenginliğe ulaşacağına yorulur.

Rüyada yeni alınmış ayakkabı görmek karanlıkların aydınlanacağına, durgun giden işlerin açılacağına işaret eder.

Rüyada yeni alınmış kıyafet görmek çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni alınan ayakkabıyı kaybetmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yeni alınan ayakkabı görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, manevi tatmini islamiyet’te bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni alınmış araba görmek yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulur.

Rüyada yeni alınmış çanta görmek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, moral bozukluğu yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments