Rüyada yengeyle öpüşmek

Rüyada yengeyle öpüşmek hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, işiyle nam salacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, çok sevinçli olaylar yaşayacağına, işlerin rayından çıkacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine delalettir.

Rüyada yengeyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Belli konularda farklı kişilerin onayını almanız gerekmesi konusunu gözünüzde büyütebilir veya karakterinize ters düşüyor hissine kapılabilirsiniz.

Rüyada yengesini öpmek rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yenı bına görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, elini altına koyduğu her taşın altından allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına işaret eder.

Rüyada yengeyi hasta görmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Rüyada yenmiş tırnak görmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada abi yenge görmek maddi gücünün yerine geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada yenge görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yenı araba almak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, evine bereket geleceğine işaret eder.

Rüyada yen bir işe girmek ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments