Rüyada yengeç tarafından ısırılmak

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak arka arkaya pek çok aksilik ve zorluk ile karşılaşacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, özel hayatında mutlu olacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine işarettir.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanların hak ettiğiniz karşılığı vermeden sizden çok fazla çalışma beklediklerini düşünebilirsiniz.

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yengeç tarafından ısırılmak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yengecin ısırması görmek çok büyük kısmetler kazanacağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına tabir olunur.

Rüyada yengeç ısırması görmek güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işarettir.

Rüyada yengeç tarafından kovalanmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada bir insan tarafından ısırılmak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada kaz tarafından ısırılmak sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada böcekler tarafından ısırılmak zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments