Rüyada yemek boğazında kalmak

Rüyada yemek boğazında kalmak çok iyi işler gerçekleştireceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada yemek boğazında kalmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Rüyada boğazında yemek kalmak dostlarını da iyi seçeceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yemek boğazında kalmak çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada boğazında bir şey kaldığını görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada boğazında kalmak kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yemeğe geç kalmak parasal ve ruhsal sorunların artacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına delalet eder.

Rüyada bir insanın boğazının kesildiğini görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, işlerinin hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boğazında saç görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına işaret eder.

Rüyada boğazının ağrıdığını görmek kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments