Rüyada imzalı kağıt almak

Rüyada imzalı kağıt almak parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada imzalı kağıt almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yetersiz kalan kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada imzalı kağıt görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yazılı kağıda imza atmak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz bir kağıda imza atmak umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada boş kağıda imza atmak özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıta imza atmak onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kağıda imza atmak büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına delalettir.

Rüyada bir kağıda imza atmak yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt imzalatmak uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments