Rüyada yayla çorbası yapmak

Rüyada yayla çorbası yapmak imkanlarının genişleyeceğine, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, rızkının eksileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yayla çorbası yapmak gördüyseniz:

  • Olayları buna göre değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada yayla çorbası yapmak sağlığını geri kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, hayatının güzelliklerle, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yayla çorbası pişirmek değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada yayla çorbası içmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına alamet eder.

Rüyada yayla çorba görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yayla görmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaylaya çıkmak hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada yayla görmek elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada yayla evi görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments