Rüyada yayla görmek

Rüyada yayla görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, uzun bir hayat yaşayacağına işarettir.

Rüyada yayla gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Rüyada yaylaya çıktığını görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine yorulur.

Rüyada yayla ok atmak zor bir duruma düşüleceğine, zarar etmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yayla evi görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yayla çorba görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalettir.

Rüyada yayla görmek başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yayla çorbası pişirmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, mutlu günler göreceğine işarettir.

Rüyada yaylaya gittiğini görmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada yaylaya çıkmak hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments