Rüyada yavru yeşil yılan görmek

Rüyada yavru yeşil yılan görmek kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada yavru yeşil yılan gördüyseniz:

  • Tartışmaya açık konulardan uzak durmaya özen göstermelisiniz, çünkü sinirleriniz üzerinizde olduğu için kendinizi kontrol edemeyebilirsiniz.

Rüyada yeşil yavru yılan görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, girdiği işte ortaya koyduğu çalışmaların beğenilmesi ile çok daha iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil yılan yavrusu görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada yavru yeşil yılan görmek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına yorulur.

Rüyada yılan ve yavrularını görmek sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına delalettir.

Rüyada yılanın yavrularını görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına delalet etmektedir.

Rüyada yavru yılan öldürmek çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına yorulur.

Rüyada yavru yılanı öldürmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, ün ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Rüyada yılan ve yavrusunu görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments