Rüyada bahçe ekmek ve sulamak

Rüyada bahçe ekmek ve sulamak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kapanan kapıların açılacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bahçe ekmek ve sulamak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sinir bozucu tutumlarıyla da karşılaşabilirsiniz.

Rüyada bahçe ekmek ve sulamak şöhretli biri olunacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işarettir.

Rüyada gül bahçesi sulamak geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, hasta ve üzgün olacağına yorulur.

Rüyada meyve bahçesi sulamak atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, haksızlık edeceğine inanılır.

Rüyada bahçeyi sulamak hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret eder.

Rüyada bahçede çiçek sulamak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada suyla bahçe sulamak uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına işaret eder.

Rüyada başkasının bahçesini sulamak kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının bahçe suladığını görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments