Rüyada kedi ve kedi yavrusu görmek

Rüyada kedi ve kedi yavrusu görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, iyilik ve hayır bulacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, rahata kavuşmaya, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, yardımcı olmayacağına işarettir.

Rüyada kedi ve kedi yavrusu gördüyseniz:

  • Bazı kişileri üzecek fikirlerinizi dile getirebilirsiniz.

Rüyada sevimli kedi yavrusu görmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru sarı kedi sevmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde yavru kediler görmek yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına alamet eder.

Rüyada kedi yavrusunun işediğini görmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine inanılır.

Rüyada yavru kedi tarafından ısırılmak bununla yüceleceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada sevimli yavru kedi görmek kendisi için mal mülk alacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine yorulur.

Rüyada yavru kedi dövmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine delalet eder.

Rüyada kedi yavrusu yakalamak bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments