Rüyada beyaz yavru kedi görmek

Rüyada beyaz yavru kedi görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yavru kedi gördüyseniz:

  • Belli aksilik ya da olumsuzlukların nedeni astrolojik, biraz bekleyin.

Rüyada beyaz kedi yavrusu sevmek borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kedi yavrusu görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kedi yavruları görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru siyah beyaz kedi görmek nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz yavru kedi görmek diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına delalettir.

Rüyada beyaz yavru kediler görmek mesleğinde saygınlık kazanacağına ve ideallerinin gerçekleşeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük beyaz kedi yavrusu görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada beyaz yavru kedi sevmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments