Rüyada siyah kediden korkmak

Rüyada siyah kediden korkmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kazancının ilk önce azalacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, geniş bir rızka kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kediden korkmak gördüyseniz:

  • Ekip halinde çalışmayı öğrenmeniz gerekiyor.

Rüyada siyah kediden korkmak savurgan bir hayat yaşayacağına, insanlar arasında yüceleceğine delalet eder.

Rüyada kediden korkmak hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kedi görüp korkmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Rüyada kedi yavrusundan korkmak rızkın da ömür boyu süreceğine, her açıdan farklılıklar olacağına işaret eder.

Rüyada kedilerden korkmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yavru kediden korkmak parasının ve malının eksilmeyeceğine, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada kara kediden korkmak eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada beyaz kediden korkmak kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments