Rüyada yatta gezmek

Rüyada yatta gezmek huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, yardımda bulunacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, üzüntülerin sona ereceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatta gezmek gördüyseniz:

  • Bazı tekliflerin yenilenmesi gerekebilir.

Rüyada yatla gezmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada denizde yatla gezmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada yatta gezmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, kendisi için mal mülk alacağına işarettir.

Rüyada tavuğun kuluçkaya yatmasını görmek çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye delalet etmektedir.

Rüyada ölü birini yatarken görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada kuluçkaya yatan hindi görmek en gösterişli arabalara bineceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşiyle yattığını görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments