Rüyada yatılı kalmak

Rüyada yatılı kalmak çok rahat edeceği bazı işler gerçekleştirip ferahlığa çıkacağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, büyük paralara sahip olacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına ve hayattan yana şansının döneceğine, hem itibar edineceğine delalettir.

Rüyada yatılı kalmak gördüyseniz:

  • Hangi konuda ilerlemek istiyorsanız ya da size ne ilham veriyorsa o yöne ağırlık vermelisiniz.

Rüyada yatılı kalmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatılı okulda kalmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, garanti olacak makama oturacağına tabir olunur.

Rüyada yatılı okulda kaldığını görmek maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına delalet eder.

Rüyada yatılı misafir geldiğini görmek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatılı yurt görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatılı misafir olmak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yatılı okula gitmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Rüyada yatılı misafir görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments