Rüyada yatan aslan görmek

Rüyada yatan aslan görmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, seyahat sırasında çok büyük miktarda para harcayacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatan aslan gördüyseniz:

  • Sıkıntılı koşuşturmalara eğilimlisiniz.

Rüyada yatan aslan görmek sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada aslanın yattığını görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada kuluçkaya yatmış tavuk görmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada yan yatmış ev görmek rüya sahibinin gönlünün feraha ereceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yat gemi görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin dizine yattığını görmek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada bir kadınla yattığını görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir kişiyi yatarken görmek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments