Rüyada yatakta yengeç görmek

Rüyada yatakta yengeç görmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, bol bol moral depolanacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatakta yengeç gördüyseniz:

  • Aşk konusunda bir gerilim yaşayabilirsiniz.

Rüyada yatakta yengeç görmek kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulur.

Rüyada evinde yengeç görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü yengeç görmek kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yengeç yavrusu görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, çok iyi giden işlerin duracağına rivayet eder.

Rüyada yengeçten kaçmak özel hayatının da yolunda gideceğine, arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine inanılır.

Rüyada uçan yengeç görmek işlerinde bereket olacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gölde yengeç görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, insanların takdirini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yengeç tarafından ısırıldığını görmek yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, sorunları ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments