Rüyada ölü yengeç görmek

Rüyada ölü yengeç görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ölü yengeç gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Rüyada ölü yengeç görmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, onlardan fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabuklu yengeç görmek elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada konuşan yengeç görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine işarettir.

Rüyada yengeç kusmak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Rüyada üzerinde yengeç görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada evde yengeç görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yengeç ve yılan görmek onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine ve eline geçen kazancı allah yolunda harcayacağına alamet eder.

Rüyada yavru yengeç görmek pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments