Rüyada yatakta ters yatmak

Rüyada yatakta ters yatmak yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, sorunlu bir döneme girileceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatakta ters yatmak gördüyseniz:

  • Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz.

Rüyada yatakta ters yatmak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine rivayet eder.

Rüyada yatağa ters yatmak konforundan da ödün vereceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ters yatmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yatakta bir erkekle yatmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada beyaz yatakta yatmak özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada hasta yatağına yatmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada yatakta bir adamla yatmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine inanılır.

Rüyada beyaz yatağa yatmak bolluğa kavuşacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments