Rüyada yatak örtü görmek

Rüyada yatak örtü görmek yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatak örtü gördüyseniz:

  • Dürüst olmakta zorlanacağınız durumlar varsa bazı konu veya kişilerle yüzleşmekten kaçınmalısınız.

Rüyada yatak örtüsü aldığını görmek eğitimlerinin iyi olacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine işarettir.

Rüyada yatak örtüsü sermek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz örtülü yatak görmek oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yatak örtüsü yapmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yatak örtüsü görmek şansının yaver gideceğine ve allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına delalettir.

Rüyada mavi yatak örtüsü görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada beyaz yatak örtüsü görmek yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dantelli yatak örtüsü görmek emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments