Rüyada yatak dolabı görmek

Rüyada yatak dolabı görmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak dolabı gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar gelecek açılımlarını çeşitlendirebilir.

Rüyada yatak dolabı görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yemek dolabı görmek çok yüksek mevkilerde bulunacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıyı dolaba koymak yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına delalettir.

Rüyada dolap silmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına tabir olunur.

Rüyada giysi dolabı görmek problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kirli dolap görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına yorulmaktadır.

Rüyada vitrin dolabı görmek kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolap toplamak ev taşımaya, işlerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments