Rüyada yatak aldığını görmek

Rüyada yatak aldığını görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan rüya sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak aldığını gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Rüyada yeni yatak aldığını görmek sıkıntılarının geçeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada yatak satın aldığını görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına rivayet eder.

Rüyada yatak örtüsü aldığını görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yatak odası aldığını görmek sıkıntılı günler geçireceğine, darlanacağına delalet eder.

Rüyada yatak aldığını görmek kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada dar yatak görmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, ibadete ağırlık verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısını başkasıyla yatakta görmek aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, maddi zararının giderileceğine alamet eder.

Rüyada ölü biriyle aynı yatakta yatmak uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments