Rüyada kadınla tartışmak

Rüyada kadınla tartışmak hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadınla tartışmak gördüyseniz:

  • Aslında karlı sonuçlar doğurmasına rağmen, size sıkıcı gelen, ilham vermeyen veya rutine bağlamış bazı iş, oluşum veya çalışmayı rafa kaldırma ya da köklü değişiklikler yapma kararı alabilirsiniz.

Rüyada bir kadınla tartışmak çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınla tartışmak zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kadınla tartışmak üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada hamile kadınla tartışmak çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine işaret eder.

Rüyada kadınla tartışmak bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına yorulur.

Rüyada bi kadınla tartışmak hayırlı yollara gireceğine, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadınla tartışmak adının her yerde geçeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne tartışmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, mal mülk edineceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments