Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu görmek

Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu görmek hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Göze ufak tefek gibi görünen yanlışlar, yanlışlıkla atılan adımlar, yanlış yollanan mesajlar, üzerinde durulmayan veya hafife alınan konular, önemsenmeyen eksikler kendisinden beklenmeyen problemlere neden olabilir.

Rüyada yaşlı bir kadını hamile görmek işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadını hamile görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, tövbelerinin allah’a ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadının hamile görmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulur.

Rüyada yaşlı anneyi hamile görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, güzel huylarının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada küçük yaşta hamile olduğunu görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı birinin hamile olduğunu görmek büyük bir ihanete uğranacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı hamile görmek böylece hayata yeniden sarılacağına, kısa süreli hastalık yaşamasına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments