Rüyada yaşlı kadını hamile görmek

Rüyada yaşlı kadını hamile görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, lüks şekilde yaşayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, tatsızlık olacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadını hamile gördüyseniz:

  • Harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada yaşlı bir kadının hamile olduğunu görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada yaşlı hamile kadın görmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile yaşlı kadın görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kadının hamile görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın hamile görmek özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını hamile görmek sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını hamile görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta hamile olmak sayılacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments