Rüyada yaşlı birinin ağladığını görmek

Rüyada yaşlı birinin ağladığını görmek iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, gelir elde edeceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, güçsüz ve nefessiz kalacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı birinin ağladığını gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda tüm hızınızla ileri atılmak, bazı işlere soyunmak ya da kendinizi göstermek niyetinde olabilirsiniz.

Rüyada yaşlı adamın ağladığını görmek rüya sahibinin allah katında muhterem biri olduğuna, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşla ağlamak bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, gözünün de gönlünün de doyacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadınla ağlamak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına alamet eder.

Rüyada gözünden yaş gelerek ağlamak sırların ortaya çıkmasına, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine delalet eder.

Rüyada gözden yaş gelmeden ağlamak yapılan bir hatanın telafi edileceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı birinin ağladığını görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların, kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı birine sarılıp ağlamak asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Rüyada gözünden yaş gelmeden ağlamak allah katında günahlarının affolacağına, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments