Rüyada yasini bulamamak

Rüyada yasini bulamamak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yasini bulamamak gördüyseniz:

  • Maddi konularda ya da evinizi ilgilendiren başlıklarda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada yasini bulamamak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına yorulur.

Rüyada yasin dağıtmak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına işaret eder.

Rüyada dizine yaslanmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada yasin okurken uyanmak kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kapıya yaslanmak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yasin suresini yazmak çok mutlu bir hayata sahip olacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada yasin okunmasını istemek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına işaret eder.

Rüyada yasin kuran okumak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments