Rüyada kapıya yaslanmak

Rüyada kapıya yaslanmak aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine ve aile hayatında çok güzel günler yaşanacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli rüya sahibinin karşısına çıkacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine işarettir.

Rüyada kapıya yaslanmak gördüyseniz:

  • Tanıdığınız kişiler kanalıyla yeni romantik veya ticari bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada kapıya yaslanmak sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, zahmet veren işlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada yasin okuyanı görmek hayırlı işlerde yer alacağına, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işarettir.

Rüyada yasin suresini okuyamamak şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, insanlara yardım edeceğine işarettir.

Rüyada ölen birine yasin okumak başını borçlardan kaldıramayacağına, çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada evde yasin okumak hayırlı ve güzel günler göreceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada güllü yasin kitabı görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine inanılır.

Rüyada yasin suresinin son ayetini okumak gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve allah katında bir günahkâr sayılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yasin yazısını görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments