Rüyada yasin okunduğunu duymak

Rüyada yasin okunduğunu duymak dik durmaya çalışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada yasin okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Sizi kısıtlayan veya kurallarını empoze eden kişiler olabilir.

Rüyada yasin okunduğunu duymak hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada yasin suresinin okunduğunu duymak işe gösterilen ilginin artacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine alamet eder.

Rüyada yasin okuyan birini görmek işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada yasin suresini okuyamamak özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına işaret eder.

Rüyada yasin suresini okumaya çalışmak üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada yasini okuyamadığını görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yasin okutmak tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına inanılır.

Rüyada yasin okuyan görmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments