Rüyada yasin istemek

Rüyada yasin istemek allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, alanında marka bir isim olacağına, umduklarını bulamayacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret eder.

Rüyada yasin istemek gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyler kendini hatırlatabilir.

Rüyada yasin istemek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına delalettir.

Rüyada yasin okumak istemek yakında başlayacak aşk macerasına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yasin okunmasını istemek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada birini yasin okurken görmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına inanılır.

Rüyada yasin suresini dinlemek hayırlı bir kısmet çıkacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine işarettir.

Rüyada yasin yazısı görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, sağlık içinde yaşanacağına işarettir.

Rüyada abdestsiz yasin okumak dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işarettir.

Rüyada yastik yapmak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments