Rüyada bağ sulamak

Rüyada bağ sulamak güzel ve hayırlı günler geçireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, düze çıkacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine, kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada bağ sulamak gördüyseniz:

  • Aynı anda çok fazla sayıda işle ilgilenme eğilimi size zor anlar yaşatabilir.

Rüyada bağ sulamak sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına alamet eder.

Rüyada bağ bahçe sulamak sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına işaret eder.

Rüyada eli bağlanmak ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine inanılır.

Rüyada bağ çubuğu görmek herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına yorulur.

Rüyada köpekleri bağlı görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, rızkının çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bahçe bağ görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başı bağlı bebek görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine tabir olunur.

Rüyada ayağı bağlı at görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments