Rüyada bağ çubuğu görmek

Rüyada bağ çubuğu görmek gönül hoşluğu yaşayacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, kısmetinin de açılacağına, büyük bir ferahlama yaşayacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine işarettir.

Rüyada bağ çubuğu gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Rüyada bağ çubuğu görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine yorulur.

Rüyada çubukla yemek yemek manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet eder.

Rüyada susamlı çubuk yemek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuzlu çubuk görmek iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada kulak temizleme çubuğu görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına yorulur.

Rüyada altın çubuk görmek deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çubuk toplamak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çubuk makarna yemek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments