Rüyada yarım halı görmek

Rüyada yarım halı görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, satışların düşeceğine, kazancınızın artacağına, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yarım halı gördüyseniz:

  • Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek.

Rüyada yarım halı görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına yorulur.

Rüyada yarım altın takmak harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yarım kol görmek hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına işaret eder.

Rüyada yarım insan vücudu görmek eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına tabir olunur.

Rüyada yarım sakal görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım sucuk görmek şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım ayva görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına işaret eder.

Rüyada yarım cami görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments