Rüyada yarım altın bulmak

Rüyada yarım altın bulmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, güzel günlerin sona ereceğine, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına tabir olunur.

Rüyada yarım altın bulmak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdekilerin bazı problemleri nedeniyle biraz başınız ağrıyabilir.

Rüyada yarım altın bulmak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine işaret eder.

Rüyada yarım teneke altın görmek çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, elinin darlaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yarım altın takmak zarara uğrayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarım altın almak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, dualarının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarımlık altın görmek yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarım altın hediye almak kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sonra da aylarca borç ödemek zorunda kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments