Rüyada yanyana uyumak

Rüyada yanyana uyumak bir işi rakiplerine kaptıracağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, âlim kimselerden feyz alacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, çok daha büyük işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada yanyana uyumak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki herkes niyetleri veya yapabilecekleri konusunda dürüst olmayabilir.

Rüyada sevgiliyle yanyana uyumak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, allah katında güzel mükafatlar almasına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkekle yan yana uyumak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanyana uyumak rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, koltuğunun yükseleceğine işaret eder.

Rüyada erkekle yan yana uyumak kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, karanlığın biteceğine rivayet eder.

Rüyada yanmış kol görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine işarettir.

Rüyada yanmayan lamba görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, dertlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada el yanması görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, işlerinin artacağına, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine yorulur.

Rüyada yan dişinin çıktığını görmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, verimin her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments