Rüyada yangına gitmek

Rüyada yangına gitmek ruhen güzelleşeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına, çok rahat bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yangına gitmek gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak-tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin ediyor.

Rüyada yangına gitmek hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada orman yangın söndürmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evinde yangın çıktığını görmek muradına ereceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın haberi duymak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine inanılır.

Rüyada yolda yangın görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yangının içinde kalmak sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalet eder.

Rüyada düğünde yangın görmek ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına rivayet eder.

Rüyada araba yangın görmek yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments