Rüyada yamuk ayak görmek

Rüyada yamuk ayak görmek sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, para kazanmaya başlayacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada yamuk ayak gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılaşmanız gerekiyor.

Rüyada yamuk ayak görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına delalettir.

Rüyada dişinin yamuk olduğunu görmek ticarette şansının yaver gideceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına inanılır.

Rüyada yamuk oklava görmek çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına rivayet eder.

Rüyada yamuk yumurta görmek yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada evi yamuk görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına tabir olunur.

Rüyada yamuk kaş görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına delalettir.

Rüyada evini yamuk görmek yaşayacağı her güzellik için allah’a şükran borçlu olacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada yamuk parmak dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, gireceği bir işte kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments