Rüyada yamaca tırmanmak

Rüyada yamaca tırmanmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yamaca tırmanmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmeye çalışırken sıkıntı yaşanabilir.

Rüyada dik yamaca tırmanmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına yorulur.

Rüyada yamaç tırmanmak sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulur.

Rüyada yamaca tırmanmak mirasa, ağır günler geçireceğine inanılır.

Rüyada dik yamaç tırmanmak başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işaret eder.

Rüyada dik bir yamaca tırmanmak üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dik yamaçtan inmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yamaçtan düşmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına alamet eder.

Rüyada yamaçtan kaymak sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments