Rüyada yamaçtan düşmek

Rüyada yamaçtan düşmek gelir kaynaklarının yok olacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada yamaçtan düşmek gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.

Rüyada yamaçtan düşmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yamaçtan atlamak kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine işarettir.

Rüyada dik yamaçtan çıkmak hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dik yamaca tırmanmak içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada yamaç tırmanmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, bunu da herkese ilan edeceğine rivayet eder.

Rüyada yamaçtan yuvarlanmak eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dik yamaç tırmanmak alım gücünün zayıflamayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik yamaçtan inmek yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, maddi yükümlülüklerinin artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments