Rüyada yakın akraba görmek

Rüyada yakın akraba görmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada yakın akraba gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Rüyada yakın akrabanın öldüğünü görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın akraba görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, yaşamın kolay hale geleceğine delalet eder.

Rüyada yakın bir akrabanın öldüğünü görmek rakiplerini alt edeceğine, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yakın akrabasının öldüğünü görmek bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yakın akrabayla tartışmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına alamet eder.

Rüyada yakın akrabaları görmek sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, rahat nedir öğreneceğine işarettir.

Rüyada ölmüş yakın akraba görmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına işaret eder.

Rüyada en yakın akrabanı görmek maddi zarar edeceğine, sağlığının bozulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments