Rüyada yağmurlu gece görmek

Rüyada yağmurlu gece görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, inancını bir kenara atacağına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işaret eder.

Rüyada yağmurlu gece gördüyseniz:

  • Aile içindeki mal veya eşya ile ilgili bir tartışmaya girebilirsiniz.

Rüyada gece yağmurda yürümek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet eder.

Rüyada yağmurlu gece görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına inanılır.

Rüyada gece yağmur görmek yorulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada gece yağmurda ıslanmak yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, enerjisini toplayacağına inanılır.

Rüyada gece yağmur yağdığını görmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada miraç gecesini görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine alamet eder.

Rüyada kadir gecesinde namaz kılmak anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gece güneşin doğduğunu görmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments