Rüyada yağmur ve şemsiye görmek

Rüyada yağmur ve şemsiye görmek güzel ve yaşanılır hale geleceğine, elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, büyük başarılara kazanılacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına yorulur.

Rüyada yağmur ve şemsiye gördüyseniz:

  • Bazı kişilere evinizle ilgili gerçekleri anlatmanız ilgi çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada yağmura şemsiye tutmak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağarken şemsiye açmak dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmurda şemsiye açmak yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hasta ise bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada şemsiyeyle yağmurda yürümek çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yağmurda şemsiye tutmak elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada yağmur şemsiye görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, esenlik ve gönül ferahlığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yağmur ve şemsiye görmek yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine rivayet eder.

Rüyada şemsiye ve yağmur görmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments