Rüyada ağaçtan incir koparmak

Rüyada ağaçtan incir koparmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, parasına da para ekleyeceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine işarettir.

Rüyada ağaçtan incir koparmak gördüyseniz:

  • Hayallerinize ulaşmak için plan yapmaya ihtiyacınız var.

Rüyada incir ağacı kesmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir almak gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde incir ağacı görmek işlerinde başarısızlığa düşeceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağacından incir koparıp yemek kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, karşılığında bolluk, bereket ve zenginlik bulacağına alamet eder.

Rüyada evde incir ağacı görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına yorulur.

Rüyada incir ağacında incir yemek kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir ağacını görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada kurumuş incir ağacı görmek kazancının düşeceğine ve bu nedenle yokluk içinde kalacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments